KLISIEXO

Φθηνες διεθνεις κλησεις απο την
 • Ελλάδα
 • Κύπρος
 • Ηνωμένο Βασίλειο
 • ΗΠΑ
 • Καναδάς
 • Αυστραλία
 • Βέλγιο
 • Γαλλία
 • Γερμανία
 • Ιρλανδία
 • Ιταλία
 • Μάλτα
 • Ολλανδία
 • Πολωνία
 • Ισπανία
 • Σουηδία
 • Ελβετία


Τι είναι το Klisiexo;
ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

1. Αγοράστε online ή με SMS

Αγοράστε χρόνο ομιλίας με ασφάλεια με την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα ή PayPal

Αγοράστε τώρα

2. Λάβετε το PIN σας

Λάβετε το Klisiexo ΡΙΝ σας μέσω μηνύματος στο κινητό σας τηλέφωνο.

3. Κάντε τις κλήσεις σας

Χρησιμοποιήστε τον αριθμό πρόσβασης μας από οποιοδήποτε Ελληνικό κινητό, σταθερό ή καρτοτηλέφωνο και αρχίστε να εξοικονομείτε!

Πώς λειτουργεί
ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Αγοράστε χρόνο ομιλίας online

Αγοράστε εύκολα & με ασφάλεια με την χρεωστική/πιστωτική σας κάρτα ή PayPal. Λάβετε τον χρόνο ομιλίας σας οποιαδήποτε ώρα - χωρίς τρέξιμο στα καταστήματα.

Παραλαβή του PIN με SMS

Δεν χρειάζεται να έχετε τηλεφωνική κάρτα μαζί σας. Καλέστε από οποιοδήποτε Ελληνικό κινητό, σταθερό ή καρτοτηλέφωνο οποιαδήποτε ώρα.

Καλέστε από οποιδήποτε Ελληνικό σταθερό, κινητό ή καρτοτηλέφωνο

Πραγματοποιήστε κλήσεις καλώντας τον αριθμό πρόσβασης που ξεκινάει με 211. Ο αριθμός πρόσβασης είναι ελληνικός αριθμός σταθερού -ιδανικό εαν έχετε δωρεάν κλήσεις σε σταθερά!

Χαμηλού κόστους, υψηλής ποιότητας κλήσεις ανά πάσα στιγμή

 • Καλέστε οποιαδήποτε ώρα
 • Εκπληκτικές τιμές
 • Υψηλή ποιότητα ομιλίας
 • Χωρίς ελάχιστη χρέωση ή κρυφές χρεώσεις

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την Klisiexo για κλήσεις από τοπικά τηλέφωνα στην Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τη Γερμανία και πολλές άλλες χώρες. Βρείτε τη λίστα όλων των χωρών από τις οποίες μπορείτε να καλέσετε και τους αριθμούς τοπικής πρόσβασης εδώ.

Χαμηλότερες χρεώσεις διεθνών κλήσεων με το Klisiexo
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ

Αρχίστε τώρα να εξοικονομείτε χρήματα στις διεθνείς κλήσεις σας με 3 απλά βήματα

 1. Ελέγξτε τις τιμές για τον προορισμό που θέλετε να καλέσετε
 2. Αγοράστε χρόνο ομιλίας με ασφάλεια με την χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα ή Paypal
 3. Λάβετε το PIN σας μέσω SMS, πραγματοποιήστε κλήσεις χρησιμοποιόντας τον αριθμό πρόσβασης και αρχίστε να εξοικονομείτε!
 
Προορισμός Χρέωση Λεπτά για €10
Βρετανία 0.99 c/λεπτό 1006 λεπτά
Βρετανία Κινητό 4.27 c/λεπτό 234 λεπτά

Πληρώστε με Κάρτα ή PayPal
Πίστωση προστίθεται αυτόματος στον λογαριασμό σας

We accept Visa We accept Visa Electron  We accept MasterCard   We accept Maestro  We accept Solo     We use MasterCard SecureCode for added security  We use Verified by Visa for added security  We accept PayPal

FAQ
Συχνές Ερωτήσεις

Η υπηρεσία Klisiexo είναι για να πραγματοποιείτε διεθνείς κλήσεις από σταθερά ή κινητά τηλέφωνα. Είναι πολύ απλό στην χρήση και οι πλήρεις οδηγίες αποστέλλονται και στο κινητό σας τηλέφωνο μετά την αγορά χρόνου ομιλίας.
 1. Αγοράστε χρόνο ομιλίας στο www.klisiexo.gr και λάβετε τον αριθμό PIN σας μέσω SMS.
 2. Καλέστε όποιονδήποτε από τους αριθμούς πρόσβασής μας από το Ελληνικό σταθερό ή κινητό σας τηλέφωνο.
 3. Εισάγετε τον αριθμό PIN.
 4. Πληκτρολογήστε τον αριθμό προορισμού σας (00 + κωδικός χώρας +αριθμός τηλεφώνου) – μην ξαναπατήσετε το πλήκτρο “κλήση”.
 5. Αυτό ήταν έχετε συνδεθεί.
Απλά επισκεφτείτε το www.klisiexo.gr και εισάγετε με ασφάλεια τα στοιχεία της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Μπορείτε ακόμα να πληρώσετε μέσω της υπηρεσίας PayPal. Θα λάβετε σύντομα ένα επιβεβαιωτικό γραπτό μήνυμα στο κινητό σας με όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τους αριθμούς πρόσβασης και τον αριθμό PIN σας.
Όχι, ο χρόνος ομιλίας για την υπηρεσία Klisiexo είναι διαθέσιμος για αγορά μόνο μέσω της ιστοσελίδας μας www.klisiexo.gr
Αποκτήστε πρόσβαση στην υπηρεσία Klisiexo από το κινητό σας και αγοράστε χρόνο ομιλίας μέσω διαδίκτυου. Προαιρετικά ενεργοποιείστε την αυτόματη ανανέωση για να αποφύγετε την εξάντληση του χρόνου ομιλίας σας στο μέλλον.
Απολύτως, χρησιμοποιούμε την πιο πρόσφατη κρυπτογράφηση SSL στην ιστοσελίδα μας και συμμορφωνόμαστε με τα πρότυπα ασφαλείας των δεδομένων PCI. Δεν επιδιώκουμε και δεν μπορούμε να κρατήσουμε τα στοιχεία της κάρτας σας αποθηκευμένα στους διακομιστές μας, ακόμα κι αν επιλέξετε την αυτόματη ανανέωση. Όλες οι πληρωμές αντιμετωπίζονται με ασφάλεια από τους τραπεζικούς εταίρους μας ή από την PayPal.
Θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό μήνυμα με το οποίο θα επιβεβαιώνεται η συναλλαγή και στη συνέχεια θα αποσταλεί στο κινητό σας τηλέφωνο ένα γραπτό μήνυμα με τον αριθμό PIN σας. Συνήθως το γραπτό μήνυμα αποστέλλεται σχεδόν αμέσως, ωστόσο σε σπάνιες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα σε ώρες αιχμής, τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ενδέχεται να είναι υπερφορτωμένα, με αποτέλεσμα το επιβεβαιωτικό μήνυμα να καθυστερήσει μερικά λεπτά. Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει τον αριθμό PIN σας εντός 15 λεπτών.
Ναι, δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε συνολικά αγορές χρόνου ομιλίας άνω των 20€ ανά ημέρα π.χ. 4 x 5€ ανανέωση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σε περίπτωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μεγαλύτερες αγορές.
Ναι, οι χρεώσεις μας είναι ανά λεπτό χωρίς πρόσθετες χρεώσεις.
Ναι, μπορείτε να καλείτε από οποιοδήποτε Ελληνικό κινητό, σταθερό ή καρτοτηλέφωνο. Απλά καλέστε τον τοπικό αριθμό πρόσβασης , ανεξάρτητα από το αν καλείτε από το κινητό σας τηλέφωνο, το σταθερό σας τηλέφωνο στο σπίτι ή στο γραφείο ή από καρτοτηλέφωνο. Ο αριθμός πρόσβασης χρεώνετε ως αστική κλήση σταθερής τηλεφωνίας, πράγμα υπέροχο αν έχετε δωρεάν κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα.
Ναι μπορείτε. Η κλήση του αριθμού πρόσβασης χρεώνεται ως αστική κλήση σταθερής τηλεφωνίας (Αθήνα).
Ναι προσφέρουμε πρόσβαση από πολλές χώρες, όπως την Ελλάδα, την Κύπρο, τις Η.Π.Α., το Ηνωμένο Βασίλειο, την Γερμανία, την Αυστραλία, την Γαλλία, την Ισπανία, την Ελβετία, την Σουηδία, την Μάλτα, την Πολωνία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ίδιο Klisiexo χρόνο ομιλίας σας σε οποιαδήποτε από αυτές τις χώρες. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Κάθε φορά που πραγματοποιείτε μία κλήση, ακούτε ένα φωνητικό μήνυμα που σας ενημερώνει για το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας σας.
Μπορείτε να επισκεφτείτε την Ενότητα Χρεώσεις για να μάθετε όλες τις χρεώσεις που ισχύουν.
Ναι, και είναι πολύ πιθανό να εξοικονομείτε χρήματα και σε αυτή την περίπτωση, ειδικά όταν καλείτε Ελληνικά κινητά τηλέφωνα από σταθερό τηλέφωνο ή καρτοτηλέφωνο.
Ναι, το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας σας λήγει 90 ημέρες μετά από την τελευταία ανανέωση. Αυτή η λήξη του χρόνου ομιλίας σας παρατείνεται κατά 90 ημέρες μετά από κάθε ανανέωση.
Όχι, οι υπηρεσίες μας δεν είναι κατάλληλες για την κλήση μη τυποποιημένων ή μη γεωγραφικών αριθμών τηλεφώνου (π.χ. εθνικοί ή διεθνείς αριθμοί ατελών κλήσεων, προσωπικοί αριθμοί, αριθμοί πριμοδότησης ή άλλες υπηρεσίες ακουστικού κειμένου).
Ναι, παρακολουθούμε διαρκώς τις χρεώσεις μας προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι βρισκόμαστε μεταξύ των πιο ανταγωνιστικών και αξιόπιστων παρόχων στην Ελληνική αγορά. Αυτό σημαίνει ότι οι χρώσεις μας διαρκώς βελτιώνονται! Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις είναι απαραίτητο να αυξηθούν οι χρεώσεις προς έναν συγκεκριμένο προορισμό. Όλες οι μεταβολές στις χρεώσεις μας παρατίθενται στην ιστοσελίδα μας, επομένως βεβαιωθείτε ότι τις ελέγχετε συχνά, ωστόσο σας ενημερώνουμε πριν από κάθε κλήση σας για το πόσα λεπτά διαθέτετε.
Φυσικά. Πολύ ευχαρίστως μπορείτε να αγοράσετε χρόνο ομιλίας Klisiexo σε τιμές χονδρικής (ελάχιστη παραγγελία 30 αριθμοί PIN) προκειμένου να τους μεταπωλήσετε στα πλαίσια της επιχείρησης σας. Κάτι τέτοιο αποτελεί ιδανική επιλογή για ξενοδοχειακές μονάδες ή ιδιοκτήτες δωματίων ενοικίασης που επιθυμούν να παρέχουν στους υπαλλήλους και στους πελάτες τους χρόνο ομιλίας για διεθνής κλήσεις με χαμηλές χρεώσεις. Διαθέτουμε ακόμα έναν πρόγραμμα θυγατρικών, όπου καταβάλουμε στους αντιπροσώπους μας προμήθεια για κάθε πελάτη που μας παραπέμπουν. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά με εμάς

Ποιοι είμαστε

2Abroad logo

Το Klisiexo είναι εμπορική ονομασία που ανήκει στην 2Abroad Ltd, μια εταιρεία που ειδικεύεται στις διεθνείς τηλεπικοινωνίες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην Ελληνική αγορά, εντός και εκτός Ελληνικής επικράτειας. Η 2Abroad προσφέρει διεθνείς τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες με χαμηλό κόστος, υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία για χρήση από σταθερά και κινητά στην Ελλάδα, στην Μεγάλη Βρετανία και κατά μήκους της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

Η διοίκηση της 2Abroad έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στην διεθνή τηλεπικοινωνιακή αγορά και προσφέρει με υπερηφάνεια ξεκάθαρη τιμολογιακή πολιτική και όρους χρήσης των υπηρεσιών. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, που πολλές φορές παρουσιάζει πολύ φτηνές χρεώσεις αλλά με ελάχιστη χρέωση, κόστος σύνδεσης και άλλες κρυφές χρεώσεις, το Klisiexo έχει μόνο ανα-λεπτό χρεώσεις. Οι χρεώσεις παρουσίαζονται στον χρήστη μέσω του τιμοκατάλογου της ιστοσελίδας μας και επίσης το υπόλοιπο ομιλίας ανακοινώνεται προφορικά πριν απο την έναρξη κάθε κλήσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την 2Abroad Ltd παρακαλούμε επισκεφτείτε την διεύθυνση www.2Abroad.com

Κλήσεις από άλλες χώρες

Χρησιμοποιήστε Call2Abroad για να κάνετε φθηνές διεθνείς κλήσεις από το τοπικό σταθερό ή το κινητό σας τηλέφωνο όταν βρήσκεστε σε χώρες του εξωτερικού.

Λειτουργόντας σε 10 χώρες (Βρετανία, ΗΠΑ, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ιταλία, Σουηδία, Ολλανδία και Αυστρία) και εστιαζόμενο στο χαμηλό κόστος και την εύκολη χρήση, το Call2Abroad είναι απίστευτα δημοφιλές με ταξιδιώτες, ομογενείς κοινότητες και επιχειρήσεις που θέλουν να είναι σε επαφή με φίλους, οικογένεια και συναδέλφους στο εξωτερικό.

Χωρίς λογαριασμούς, χωρίς συμβόλαια, χωρίς ταλαιπωρία. Ο χρόνος ομιλίας μπορεί να αγοραστεί κατευθείαν μέσω του κινητού σας ή μέσω του internet. Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία από το σπίτι ή το γραφείο, από σταθερό ή κινητό. Πληρώνετε απλά ό,τι ξοδεύετε.

Κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης

Είμαστε πάντα έτοιμοι να δώσουμε συνεντεύξεις ή να σας ενημερώσουμε με τις τελευταίες εξελίξεις, γι' αuτό αν είστε δημοσιογράφος ή σας ανήκει κάποιο ΜΜΕ, παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Επιχειρηματικές ευκαιρίες
ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΕΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ, ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΟΙ

Σας ανήκει κάποιο blog, ταξιδιωτικό web site ή site για την εξοικονίμηση χρημάτων, ή μπορείτε να προωθήσετε το Klisiexo στους συναδέλφους στον χώρο εργασίας σας;

Η επικοινώνια και οι προτάσεις για μεταπωλήσεις του Klisiexo ή οποιουδήποτε 2Abroad προϊόντος, είτε ως χονδρέμπορας είτε ως εκπρόσωπος πωλήσεων, ειναί ευπρόσδεκτες. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με την πρότασή σας.

Επίσης ευπρόσδεκτη είναι η επικοινωνία και οι προτάσεις από σχολεία, κοινότητες, πολυεθνικές εταιρείες και φιλανθρωπικά ιδρύματα ή εταιρείες που επιθυμούν έκπτωση στις αγορές από το Klisiexo. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με την πρότασή σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Mείνετε σε επαφή